Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
8:00 8:00 8:00 8:00 8:00 9:00 gesloten
19:00 19:00 19:00 19:00 18:00 13:00 gesloten

Ons bedrijf

~Uitstekende service op maat van elke klant~

Dankzij jarenlange ervaring opgedaan en doorgegeven van vader op zoon, groeide Garage Van Twembeke uit tot een referentie in de streek. Zowel particulieren als professionelen vinden de nieuwste modellen van Renault en Dacia en dankzij de recente investeringen die van Twembeke deed, geniet u bovendien van de beste service met de modernste apparatuur. Garage van Twembeke staat garant voor een optimale service gedurende de totale levensduur van uw wagen. Dankzij de volledig uitgeruste Renault Minute Services kan u er ook terecht zonder afspraak, voor een snelle oplossing bij kleinere problemen met de wagen, zelfs voor andere merken.


Renault en Dacia

Renault staat garant voor kwaliteit, innovatie en een uitstekende service. De Renault-modellen zijn qua techniek en ontwerp telkens weer vooruitstrevend en scoren bovendien zeer hoog op het vlak van de veiligheid. Bij Renault koopt u méér dan een zeer degelijk wagen. Ook de service staat heel hoog aangeschreven en je kan er een beroep op doen 24/24 en 7/7. Bij garage Van Twembeke vindt u het complete Renault-gamma en kan je rekenen op een uitstekende service gebaseerd op uw mobiliteitsbehoeften en levensstijl.
Ook Dacia biedt u een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. De wagens zijn scherp geprijsd en van toch van een onberispelijke kwaliteit. Bovendien zijn ze goed uitgerust, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden. U hoeft echt niet te twijfelen om er een aan te schaffen, want onlangs werd Dacia uitgeroepen tot de meest betrouwbare op de markt.


Optimale service voor de totale levensduur van uw wagen

Op zoek naar een Renault Megane, Scenic, Twingo, Modus, Clio, Captur of Kangoo? Of liever een Dacia Duster, Logan of Sandero? Bij garage Van Twembeke vindt u steeds de nieuwste Reanault- en Dacia modellen. Dankzij de modernste apparatuur en speciaal opgeleide technici bent u bovendien zeker van een uiterst professionele service gestoeld op een unieke knowhow en jaren expertise. Als gediplomeerd Cotech-technieker en dankzij appartuur zoals bijvoorbeeld de diagnosecomputer zorgt zaakvoerder Jo Van Twembeke steeds voor een juiste diagnose, ook bij de meest complexe problemen. Bovendien volgt hij voortdurend de ontwikkeling van de nieuwste en modernste producten op de voet. Bij garage Van Twembeke bent u zeker van een optimale service tegen de scherpste prijs.


Renault Minute Services, onderhoud zonder afspraak

Dankzij de Renault Minute Services biedt garage Van Twembeke u een persoonlijke aanpak voor het onderhoud van uw wagen. Nood aan een onderhoudsrevisie, olieverversing of nieuw banden of problemen met de uitlaat, remmen, schokdempers, airconditioning, batterij of de accessoires? In alle omstandigheden wordt naar u geluisterd en staat men klaar met het juiste advies. De Renault Minute Service staat voor acht service-engagementen:
1. Een onmiddellijk onthaal zodra u aankomt met of zonder afspraak
2. Een direct contact met uw mecanicien/adviseur
3. Forfaitaire prijzen om u een transparant en helder aanbod zonder verrassingen te kunnen maken
4. Een gratis bestek op eenvoudig verzoek, originele wisselstukken met een jaar fabrieksgarantie op onderdelen en werkuren
5. Ruime werkuren 6 dagen op 7
6. Een hoogstaande ontvangst om uw bezoek en wachttijd zo aangenaam mogelijk te maken
7.  Een systematisch een gratis controle van 25 punten.
 

© 2013 | Webdesign by RedBit.agency |  SEO & SEA by RedBit.agency